Константин Папазов отговори на популярния журналист Борис Касабов, който с обръщение

...
Константин Папазов отговори на популярния журналист Борис Касабов, който с обръщение
Коментари Харесай

Тити Папазов отговори на молбата на Борис Касабов

Константин Папазов отговори на известния журналист Борис Касабов, който с послание до притежателя на Левски Наско Сираков призова за връщането на Станимир Стоилов и Ивайло Ивков на " Герена ".

В обявата си във " Facebook " Тити твърди следното:  " Само да припомня на хората с по-къса памет, че през 2015 година този Ивков изиска от Левски хонорар в размер на 1 600 000 лв. (един милион и шестотин хиляди) за обикновена правна услуга ", написа Папазов. 

Позицията на Константин Папазов:

" Уважаеми, господин  Касабов. Всеки човек, обичащ Левски, може да Ви елементарни всяка нелепост от обич към Левски! Моля Ви, не намесвайте името на Бог!  И Ви апелирам - не злоупотребявайте да говорите от името на всички левскари. 

Г- н Касабов, къде бяхте сред 1.04 и 08.04? Защо тогава не проявихте това възприятие на обич и угриженост към Левски? Имахте идеалната опция с вашия голям престиж и опит да повлияете на обичания  треньор да постъпи по отношение на Левски рационално, отговорно и човешки! Левски го сътвори като треньор и той нямаше никакво право да предава великия клуб! Защо тогава, уважаеми г- н Касабов, не направихте опит да вразумите Стоилов? 
Защо в този момент разчитате на престижа и любовта  на Сираков към Левски да се самоунижи и затвори очите си пред едно изменничество към него, освен към Левски? 

Г- н Касабов, всички Ви помнят с две неща. Огромната Ви обич към Левски и именитите Ви мнения от лудото американско лято. Много левскари Ви намразиха от мненията Ви в предаването " Пред стадиона ". Смятам, че не заслужавате това. Вие в действителност доста обичате Левски, само че прочетете мненията във връзка изразените от Вас отзиви!

Г-н Касабов, освен, че нямам доверие във вашите инженерни качества, само че и в психически проект не разпознавате хората. Предлагате на Сираков да се види и с Ивков, главният провинен за всички маргинални дейности,човекът - разрушил тандема Наско и Мъри!
Само да припомня на хората с по-къса памет, че през 2015 година този Ивков изиска от Левски хонорар в размер на 1 600 000 лв. (един милион и шестотин хиляди) за обикновена правна услуга. 

Г-н Касабов, нито Вие, нито аз имаме експертиза по отношение на построяването и разрушаването на мостове.

А моста в Левски го унищожи единствено един… "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР